A loveszellato.hu a működése során sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

 

 

Termékek Menü

CZ Shadow 2 légpisztoly - 4.5 mm BB

Ár:
107.571 Ft
Cikkszám: CZ-SHDW2-APS-45
Elérhetőség: Ajánlatkérés
Gyártó: ASG

Leírás és Paraméterek

CSAK SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS! JELEN FELÜLET CSAK A RENDELÉS SZÁNDÉKÁNAK JELZÉSÉRE SZOLGÁL!

Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek és az árváltozás jogát fenntartjuk!

CZ Shadow 2 légpisztoly - 4.5 mm BB

Az első CZ75-öst 1975-ben fejlesztették ki Csehországban katonai és rendvédelmi célokra. Egyedi elsütése és duble-action funkciója miatt hamar elterjedt Európa-szerte, később más országokban is. Az évek során számos változata készült ezek jó része alkalmas volt az automata tüzelésre is, de kimondottan taktikai konstrukciók is napvilágot láttak, melyek már kimondottan különleges alakulatok számára készültek. 

Az ASG SP02-ese továbbra is a CZ gyár teljes licenszeivel készül, így nincs különbség az éles változat és a légpisztoly közt. A pisztoly szánját számos módosítás érte, ezek közül a legfontosabb a CNC-zett alumíniumból készült szán, mely szélesebb, és határozottabb vonalvezetéssel készült, mint az SP01-esé, így kényelmesebb csőretölteni, és a súlya miatt kontrollálhatóbb a visszarúgása is. Változás továbbá, hogy a pisztoly beavertail része további mélyítésre került, így sokkal biztosabban tartható kézben a fegyver, míg a pontossága nagyban megemelkedik, a jobb kontrollnak köszönhetően. Vónórovátkák a szán elején és végén is találhatóak, így bármilyen módszerrel csőre tölthető. 

Teljes egészében fémből készült, így strapabíró és időtálló fegyverről beszélünk, ennél a modellnél a markolathéjak is CNC-zett fémből vannak, csúszásgátló felülettel ellátva. Működése CO2 patronnal, történik, blow-back rendszerrel, tehát a szán minden lövés után hátrarobban, üres tár esetén hátulakad. Részleges szétszerelése megegyezik az éles változatéval, a szánakasztó, biztosító és minden alkatrész funkcionál. Kézbevételkor egyből érezni a CZ pisztolyoktól már megszokott kényelmes tartást, a kissé továbbhajlított, csúszásgátló felülettel ellátott markolat miatt rendkívül kellemes a fogása.

A pisztolyt ellátták a taktikai változatoknál már jól ismert első szereléksínnel, amire lámpát, célzássegítő lézert szerelhetünk. A tárba 17 acél BB lövedéket tudunk tölteni. 

A Shadow2-es kidolgozottságában és minőségében is felér az éles változathoz, és engedélymentes fegyverként a lehető legközelebb hozza a használót az élményhez. 

Tulajdonságai: 

  • Kaliber: 4.5 (BB)
  • Működés: CO2 (Blow Back)
  • Lövedék: Acél BB
  • Lövedék kezdősebessége: 87 m/s
  • Tár: 17 BB (CO2-es)
  • Súly: 1230 g
  • Hossz: 215 mm
  • Csőhossz: 110 mm
  • Anyag: CNC alumínium/ Cink-alu
  • Gyártó: Action Sport Games, Dánia

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!