A loveszellato.hu a működése során sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

 

 

Termékek Menü

Sig Sauer P226 X-Five Silver CO2 légpisztoly - 4.5mm Diabolo

Ár:
66.473 Ft
Cikkszám: SIG-P226X5-45
Elérhetőség: Ajánlatkérés
Gyártó: Sig Sauer

Leírás és Paraméterek

CSAK SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS! JELEN FELÜLET CSAK A RENDELÉS SZÁNDÉKÁNAK JELZÉSÉRE SZOLGÁL!

Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek és az árváltozás jogát fenntartjuk!

Sig Sauer  P226 X-Five Silver légpisztoly - 4.5 mm

A Sig Sauer fegyverek a világ legbízhatóbb működésű fegyverei közé tartoznak. A kiváló minőségű anyagok felhasználásának és a csúcsminőségű megmunkálásnak köszönhetően a Sig Sauer fegyverek a sportlövészetben is kiválóan szerepelnek. A P226 X-Five eredeti változata egy céllövészetre kifejlesztett sportfegyver, mely 9 mm-es Para és .40-es S&W kaliberben készül. A légfegyver változat kidolgozásában, kezelőszerveinek működésében szinte teljesen megegyezik az eredeti fegyverrel.

A Sig jó ideje jelen van a légfegyverek közt is, minden termékük gyakorlatilag mérföldkőnek számít előre mutató ötleteiknek köszönhetően. A legújabb X-Five korábbi ötleteik ötvözése, melynek eredménye a teljesen kiforrott, és használatra kész kényelmes és pontos pisztoly lett. 

Mint azt már megszokhattuk, az X-Five is CO2 patronokkal működik, mely a markolatban kapott helyet. A Beavertail alatt találunk egy nyitóreteszt, melynek segítségével le tudjuk nyitni a markolathéjat, szabaddá téve a patron foglalatát. Csak beletesszük a patront, majd visszacsukjuk a fedelet, a fegyver máris nyomás alá kerül. Nem kell semmilyen csavart, vagy szeget feszítenünk hozzá. 

A pisztoly kidolgozása kimagaslóan minőségi, teljes egészében fémből készült, súlyra megegyezik az éles változattal. A markolat tökéletesen simul a tenyerünkbe, a biztosítót is kényelmesen elérjük, amit a pisztoly bármilyen állapotában kapcsolhatunk biztosított, és tűzkész állapot között. (nem kell a kakast hátrafeszíteni) Az elsütőbillentyű sportos, kényelmes design-t kapott, a sátorvas elülső felületén pedig csúszásgátló rovátkákat találunk, így mutatóujjunkkal meg tudjuk támasztani a fegyvert tüzelés közben. 

A pisztoly 4.5 milliméteres diabolo lövedékekkel működik, melyeket egy rotációs szalagtárból adagol fel a fegyver. A tárba 20 lövedék fér. A tárkioldó rendkívül simulékonyan működik, lenyomásakol szinte kirobban a fegyverből az üres tár, így a cseréje is a lehető leggyorsabb. A szán minden lövés után hátrarobban a kiáramló gázok hatására, azonban az öntöltő műveletet nem befolyásolja, (csakúgy, mint a korábbi modelleknél) csupán élethűen imitálja az éles változat működését. A szánakasztó nem funkcionál a pisztolyon, de teljesen felesleges is lenne, hiszen az élestől eltérő a belső mechanizmus a diabolo-s tüzelés miatt. Bátran ajánljuk nagyobb távolságra, 20-25 méterre is, sport, vagy hobbilövészetre, de a szórakozás sem marad el ezek mellett!

A Sig legújabb pisztolya fényesebben tündököl, mint eddig bármelyik modell. Tökéletesen ötvözték az eddigi legjobb megoldásaikat egyetlen fegyverben. 

Tulajdonságai:

  • Kaliber [mm]: 4.5 diabolo
  • Lövedék kezdősebessége [m/s]: 120
  • Tárkapacitás [db]: 20
  • Szánhátrasiklás: van
  • Tár: markolatban elhelyezett, kivehető
  • Szereléksín: 22 mm-es weawer sín a szán alatt elhelyezve
  • Teljes hossza [mm]: 230
  • Súlya [g] : 1246
  • Működés: 12 g-os CO2 patronnal
  • Gyártó: Sig Sauer

https://www.sigsauer.com

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!