A loveszellato.hu a működése során sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

 

 

Termékek Menü

Sig Sauer P320 Co2 légpisztoly - 4.5mm Diabolo

Ár:
79.568 Ft
Cikkszám: SIG-P320-45-CYT
Elérhetőség: Ajánlatkérés
Gyártó: Sig Sauer

Leírás és Paraméterek

CSAK SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS! JELEN FELÜLET CSAK A RENDELÉS SZÁNDÉKÁNAK JELZÉSÉRE SZOLGÁL!

Az árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek és az árváltozás jogát fenntartjuk!

Sig Sauer P320 légpisztoly - 4.5 mm Diabolo

A Sig Sauer P320-as pisztoly 2017 januárjától hivatalosan az amerikai katonák szolgálati fegyvere lett. Ez a pisztoly váltja le a jelenleg rendszerben lévő Beretta M9-et, melynek célja a katonák másodlagos fegyverének modernizációja. Az amerikai kormány pályázati kiírása rendkívül komoly feltételeket támasztott az új fegyverrel kapcsolatban, melynek olyan hihetetlen kritériumoknak kellett megfelelnie, mint például, hogy a fegyver használatakor maximum 2000 lövésenként léphet fel akadály, minimum 10.000 lövést ki kell bírnia javítás nélkül, vagy hogy a teljes működési ciklusában 35.000 lövést tudnia kell teljesíteni.

További szigorú feltétel volt a pisztoly pontosságával szemben, hogy a találatoknak 50 méteres távolságon egy 10 cm-es körben kell elhelyezkedniük, a fegyver teljes élettartamának 90%-ában! A Sig Sauer a P320-assal olyan neves gyártókat utasított maga mögé, mint a Glock, a Beretta, vagy a Smith&Wesson. A fegyverből az elkövetkező évek során több százezer darabot fognak gyártani, melyről valószínűleg túlzás nélkül kijelenthető, hogy a világ legjobb pisztolya!

Szerencsére a Sig azokra a rajongókra is gondolt, akiknek nincs lehetősége arra, hogy az éles P320-at megvásárolják, ezért elkészítették a pisztoly légfegyver változatát is. A Sig Sauer P320-as légpisztoly változata Japánban készül. Ennek megfelelően kiváló minőségben készült. A fegyver 12 g-os Co2 patronnal működik, mely megjelenésében tökéletesen hasonlít az eredeti fegyverre. A Sig a légpisztoly változatot tréningre javasolja, amivel éles helyzetek jól szimulálhatók, viszont használatuk nem igényel speciális lőteret, a gyakorlás pedig sokkal költséghatékonyabb, mint az éles fegyverrel. A légpisztoly huzagolt csövű, melynek végtelenített heveder tárjába 30 db! diabolo lövedék tárazható.

A pisztoly blow-back működésű, ezért használata igazán realisztikus élmény ad a lövő számára. A Sig Sauer P320-ast mindazok számára ajánljuk, akiknek az éles változat megvásárlására nincs lehetőségük, azonban semmiképpen sem szeretnének lemondani a Sig Sauer által nyújtott élvezetről.

A Sig Sauer P320 légpisztoly tulajdonságai:

  • Kaliber [mm]: 4.5 diabolo
  • Lövedék kezdősebessége [m/s]: 137
  • Tárkapacitás [db]: 30
  • Elsütőszerkezet típusa: DAO
  • Blow back: van
  • Teljes hossza [mm]: 203
  • Súlya [g] : 821
  • Működés: 12 g-os CO2 patronnal
  • Anyaga: fém, műanyag markolathély
  • Gyártó: Sig Sauer, USA

https://www.sigsauer.com

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!