A loveszellato.hu a működése során sütiket használ. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához.

 

 

Termékek Menü

Tactacam 5.0 széleslátószögű kamera

Cikkszám: TCT-CAM-5-WR
Elérhetőség: Ajánlatkérés
Gyártó: Tactacam

Leírás és Paraméterek

Tactacam 5.0 szélesátószögű kamera

Még több akció, még több részlet a Tactacam 5.0 széles látószögű verziójával!

A Tactacam az első vadászkamera, amit vadászok fejlesztettek vadászoknak. A Tactacam 5.0-t a modern kori sportemberek elvárásai alapján tervezték és készítették a kiemelkedően aktív életmódot élő szakemberek és hobbijukat szenvedéllyel űzők számára.

Először is a vadászkamera 8-szoros nagyítással rendelkezik, ami minden eddiginél közelebb hozza a vadat és a megfigyelt célpontot. Következő lépésként a kamera képstabilizáló funkciója gyakorlatilag a lövés pillanatát is élvezhetővé teszi valódi 4k-ban, anélkül, hogy "szétesne" a kép. A ma elérhető legmodernebb elektronikával kategóriáján belül kimagasló minőségével és könnyű használhatóságával az 5.0 vadászkamera páratlan élmények eddig nem látott megörökítésére képes. Minőségi objektívje gyönyörű nappali képeket szavatol, amely rendkívüli fényérzékelővel felszerelve nem csak a nappali verőfényben készült képeket teszi nézhetővé. Teljesítménye kimagasló értékekben nyilvánul meg. 

4K - 30 képkocka / másodperc
1080p - 120 kékpcka / másodperc
720p - 240 képkocka / másodperc

Ahelyett, hogy a Tactacam halszem optikát használna, mely pillanatok alatt eltorzítaná a látott kép terét, az 5.0 egy speciális kiképzésű lencsét kapott, aminek segítségével a látott kép tere olyan, mint amit az emberi szem érzékel. Automata élesség állítás, vízálló mikrofon, slow motion videó rögzítés, HDMI videó kimenet, beépített WiFi, applikációval vezérelhető működés, számtalan opcionális kiegészítő...

A Tactacam különböző rögzítési lehetőségeket kínál kameráihoz, melyekkel stabilan rögzíthetőek fegyvereken, íjon, nyílpuskán, vagy különböző szerelékeken. Céltávcsövön és alatta való rögzítéshez is kínál rögzítési lehetőséget, míg fejpánt is található kínálatukban.

Intuitív kezelhetősége, minőségi felépítése, tartóssága és a rögzített anyag minősége a Tactacam 5.0-t a piac egyik legmeggyőzőbb ajánlatává tesz.

- 8-szoros nagyítás
- rendkívül

https://www.tactacam.com

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!